måndag 8 oktober 2012

ojojoj jag vet tiden gar fort, en massa har hant och jag har inte bloggat pa ett tag. Tankte dela med mig av lite bilder fran homecoming-, week, game och dance. sa naste inlagg blir bildbomb!

eee kan beratta lite om vadret har i kara Colorado. det lever sitt lilla egna liv sa att saga. Vi har haft det valdigt valdigt varmt , runt 25 grader och bom pang helt plotsligt kande va det dags for storm, osregn och blixtrar... jag har aldrig upplevt nagot liknande forrut. jag satte mig vid koksbordet i morkret och kollade ut genom fonstret och det kom en blix varje minut. helt galet! och haftigt! och laskigt! sen bklev det varmt igen och forra veckan va det 30 grader ena dagen, dagen darpa kaaaaallt och morgonen darpa va det snooo! (bara lite) men det har alltsa varit nollgradigt.... haha och jag har tycket det har varit jattekallt och alla forvantar sig att jag ska vara van vid det eftersom jag ar ifran kalla sverige. och gissa vad i dag ar det varmt igen :)

I alla fall folk borjar ordna for Halloween och de flesta husen ar redan dekorerade och klara. (maste ta kort)
gar bara i skolan till torsdag denna veckan for pa fredag ar det Fall break. det ar vackert har nu med alla trad som andrar farg. :)

I gar skypade jag men kara JARGEN< LINNEA< OCH ELIN roligt att se och hora er igen och bli updaterad om vad som hander hemma i Sverige!
















nu ar det matte med min favvo larar haha.

och syster Clara akte till the mall igar och hittade en ny favvo affar. gissa vilken :)

kram kram

2 kommentarer:

  1. Jag önskar jag hade ert väder. Här regnar det HELA tiden :(
    Har du en syster till som heter Clara?
    Ser fram emot att se dina bilder.
    Kram
    pappa jonas

    SvaraRadera
  2. Mera! Jag vill höra mera!
    Kram

    SvaraRadera