tisdag 5 mars 2013

wish week

fortfarande inte helt frisk men battre mar jag, masta nog vara for alla desse bra sjuklingtips jag har fatt! tack for dem. 

I alla fall glomde att skriva om Wish week som va forra veckan. Hade hort att det va favvo vecka under hela aret men tyckte inte det va sa jatteroligt.(men en bra vecka va det i alla fall)

I alla fall wish week ar en vecka da hela skolan samlar in pengar pa olika sett for att uppfylla ett wishkids onskan. i ar va den en tjej pa 10 ar som hade cancer och jattedaligigt immunforsvar. hennes onskan va att fa aka pa en Disney cruise! 

ett populart satt att samla in pengar va de sa kallade penny stall, som lararna hade i sina klasser. eleverna fick ta med sig mynt till klassen och lararen va tvungen att rakna alla for hand, och kunde inte starta lektionen forran hon hade raknat klart. I min US history klass tog det mer an hela lektionen for henne att rakna. hehe och vissa klasser fick ihop over 500 dollar. galet! och det roligaste va att banken ran out of pennies. 

skolan samlade i alla fall ihop mer an $60,000, sa vi vi gjorde det mojligt for den lilla tjejen att uppfylla sin drom och vi gjorde det ocksa mojligt att uppfylla andra brans onskningar.  

http://m.ourcoloradonews.com/mobile/castlerock/news/rchs-busts-make-a-wish-record-again/article_4d292fa6-82d4-11e2-8e9b-001a4bcf887a.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar