måndag 27 augusti 2012

Halla dar!

min skoldag ar snart slut, har of period nu sa hanger framfor datorn i skolans bibliotek. Jag brukar foskoka gora lite laxor men idag har jag inga direkt sa jag checkar lite bloggar och bloggar lite sjalv :)

hade test i dag och det ar ganska latta test har ska jag saga, det va liksom fylla i ord som saknades och forklara lite grjer. sa mitt fosta test ar avklarat.

Det regnar nu men hjalp vad varmt det ar, over 30 grader och under lunchen va solen framme och gjorde mig lite rood... hehe

allt kanns fortfarande sa overkligt, kan inte forsta att jag ar har,hjalp assa det ar sjukt, jag ska stanna har i 10 manader, 2 veckor har gatt, det kanns som jag nyss kom, samtidigt som det kanns som jag varit ar i evigheter. Jag trivs sa bra och tanken har slagit mig manga ganger att det egentligen ar sa konstigt att jag bara har accepterat att jag ska bo har, jag har kommit till en nast intill frammande familj och allt kanns sa naturligt, jag kanner mig verkligen som hemma. hela kannslan har konstig men den ar bra. detta ar mitt nya liv for i ar.


har befinner jag mig just nu. hehe nasta class ar algebra 2 men vardens konstigaste och knappaste larare. hans klassrum ja jag far ta bilder for ni maste se det, den ar knasigt, sen han ja han ar ett skamt och berattar konstiga historier och visar bilder haha nar vi hade slopes sa visade han bilder pa skateboard akares fall och misstag och visade att det fanns slopes over allt... man bara ahaa men han ar riktigt bra sa det ar e rolig class.
sen har jag cross country. happy hour :) eller inte men det ar faktiskt inte lika jobbigt langre och jag som inte gillar att springa springer 1 till 1,5 timmar varje dag.
men jag ser inte fram emot det anda haha

ha det bra!! :) kram

1 kommentar:

  1. Jag har ju försökt kommentera men det funkar inte!
    Du verkar ju ha det så bra och vad fin din skiola verkar vara.
    Hoppas att du trivs!
    Det känns precis som du säger att du har varit bort hur länge som helst!
    Vi yänker på dig varje dag och ser fram mor dagebs belöning som brukar vara et nytt inlägg från dig! Det är som att ha en egen liten tvserie att fälja!
    Clara ser på House, Alma på Halv 8 hos mig och jag har Det är så jag säger det, by Ellen.
    Älskar dig!,
    MaMi

    SvaraRadera