måndag 23 juli 2012

I took some time out for life

nu tickar dagarna i väg det må jag säga, det känns inte som att det var alls längesedan det var 3 månader kvar och nu är det helt plötsligt bara 17 dagar kvar, 17 dagar som snart kommer ha blivit noll, det närmar sig och jag är så spänd :) märker verkligen att resefebern smyger sig på. jag kan hoppa till för att det pirrar så i kroppen när jag tänker på allt som väntar, flygresa, träffa familjen för första gången, första dagen i highschool, och så vidare. allt det som kommer hända under mitt år men som jag aldrig trott ska bli verklighet utan bara drömmande. men snart händer det verkligen och det är nu jag först börjar förstå det.

I alla fall i veckan fick jag ett mail av min värdpappa som bifogade the course list, så nu har jag beslutsångest, finns så många olika ämnen att välja på, jag måste bestämma mig innan veckans slut för då ska jag skypa med skolan och göra mina val. haha vi får väl se hur detta går.jag har också fått reda på att det kommer gå 5 andra utbytesstudenter på min skola i år, jag kommer börja så tätt in på min ankomst, börjar redan den 13 augusti, så jag kommer inte hinna få en rundvandring, men min värdmamma skrev att hon skulle ta mig till och från skolan första dagen och att Shane min värdbror skulle hjälpa mig de första dagarna, (hjälp nu blir jag nervös och pirrig igen) och att vi har många grannar som går på skolan som alla ska hjälpa till att ta hand om mig, så det känns bra :))Min värdfamilj skrev att de counting down the days och det gör även jag! 17 dagar kvar nu!

3 kommentarer:

  1. är det din skola???? sjukt nice!!!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Har läst din blogg jättelänge och det skulle vara intressant att veta vilka ämnen du täänkte välja. Tacksam för svar.

    SvaraRadera