torsdag 23 maj 2013

min och vidas favorit! Brandon frazier! han gar alltid runt med et stort smile och en annustorre vattenflaska!! 

I dag ar jag inne pa min sista manad har hos familjen cunningham. jag har varit har en lang tid nu men nar man ar i dem sista veckorna kanns det som att tiden bara flog i vag och det anda man vill ha ar lite mer tid har i usa. Det ar sa har i slutet som man har kommit vanner narmare, hittar pa roliga saker och inte vill aka hem. ta mig inte fel nu, jag ar jattetaggad pa att aka hem och traffa er alla igen, men det kommer vara svart att lamna min vardag har. 

I alla fall just nu har alla seniors sommarlov och imorgon ar det Graduation!! sa idag hade vi rehearsal! kanns sa overkligt, och i morgon nar vi har cap and grown kommer det kannas som att jag ar i en amerikans film :)!! haha jag kande inte en enda i min rad forutom min kompis Dane som ar junior escort haha sa han ska leda mig upp till scenen. btw Jag ar forst upp i morgon! fors att fa mitt namn upplast, forst att ta emot mitt diploma, forst att ramla nar jag gar av scenen, nej men forst ar jag i alla fall!! 

och saklart i dessa graduation tider, nar man har vill ta bilder med allt och alla sa har jag fatt en finne mitt mellan ogonen.... hahah :P
men men! 

Nu ska jag ta mig en promenad till gymmet och sen vet jag inte vad jag ska hitta pa. ga och lagga mig tidigt i alla fall :) tidig morgon!


ha det bast!! kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar