söndag 22 januari 2012

Harder, Better, Faster, Stronger

                         
Även om jag har vetat länge att jag har velat åka på ett high school år så har det gått jättesegt med min ansöknings process. jag skickade faktiskt inte in min fullständiga ansökan förrän för två veckor sen, och då började jag med den för 3 månader sen.hehe. det tog sin lilla tid. jag skulle bland annat fylla i och skriva under massa papper, skulle besöka läkaren, lärare skulle skriva rekommendationsbrev och det som tog längst tid, jag skulle skriva ett brev om mig själv. jag kunde ha varit mer effektiv om man säger så men men nu är jag i alla fall klar.

I torsdag hade jag min hemintervju. det kändes lite som halv åtta hos mig för det skulle snart komma en okänd afs människa hem till mig. jag var såklart lite nervös men det gick finemang!! en trevlig man i 40-50 års åldern som själv varit utbytes student för läänge sedan (året innan min mamma) kom hem på fika och det kändes inte alls som en intervju. vi satt och prata om vad jag gör på fritiden, min skola, kompisar, familj, förväntningar, vad för slags familj jag skulle kunna tänkas bo i m.m.

det känns så overkligt! att jag, ellen, ska åka iväg bara så där. har inte fattat att det är på riktigt än. tiden går så fort nu! och innan jag vet ordet av det sitter jag väl snart på planet som tar mig på nya äventyr!! 

men än så länge är det mitt vanliga svenne-liv som gäller!
(bild weheartit)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar