onsdag 5 december 2012

luckiest girl

hanna och linnea, ni har gjort sa att jag inte gora nagat annat an att sitta framfor datorn! Portkod nu da!:) btw alskar themesongen!
btw fick tva nya klasser for nasta semester, tyvarr fanns det typ inga att vala pa, bara gym, vilket jag inte vill ha, gor ju ingenting ju! i alla fall nasta justdet termin heter det ju, blir det theater tec och forensic! hort att de kollar mkt pa criminal minds! haha star i ko for public speaking och ska se om jag kanske kan joina koren!

annars ar allt bra, har lite hemlangtan sa har i dessa jultider, haha saknar morka och kalla sverige och sno! det hor ju till! vill vakna upp till morker, tanda ljus pa frukostbordet, titta pa julkalendern ihopkrypen under en filt, vantar och halsduk pa for promenaden till bussen, ga uppfor sotenasbacken i morkret efter en skoldag och se alla advandsljustaar och julstjarnor lysa i  fonsrena. och umgas med mina kara vanner och familj!

har ar det inte sa juligt, svart att fatta att vi ar i december, 65 F idag och soligt! haha lite ironiskt ar det allt, att har, har i colorado ingen sno har, da vi har extra skoldagar da de alltid raknar med att snowdays ska komma, men nej inte har inte, knapt nagon sno i klippiga bergen heller, men i stallet ar det snostorm i stockolm som och snodag nar, med skola och allt installt! ja vad ska man saga!

vill ha snoo!! njut av morkret och julmyset och snon i sverige!

3 kommentarer:

  1. portkod asså <3 Hur långt har du kommit? hahah kul att valter skarskfjhdskgård är med...

    SvaraRadera