söndag 23 december 2012

galna hus med galna ljus!

igar tag jag och justine en sista svang in till the mall for att kopa de sista klapparna! och vi va inte dem enda, herregud va mkt folk! men vi fick kopt vad vi skulle och kom sedan hem i tid for  jultratidtionen. Vi hoppa in i bilen man varmchoklad, fudge, ninnis julkola, pepparkakor, julmusik va pa och vi akte for arr kolla pa alla juldekorationer! tydligen har dem en tavling har i highlands ranch, dar de utser de basta husen. herregud de tar detta pa stort allvar, topp tre hade alla en egneradiostation och ljusen va programerade att blinka i takt med laten! har far ni ett litet smakprov!

haha galet ha! och vi va inte de anda som kom och kolla, det va en lang ko med bilar som kom for att se husen. Det vinnande huset borjar i februari med att forbereda! haha det va validigt roligt att se!

Idag ar det bakdag, all har fatt bjuda in en van, sa Monaz ska komma over och hjalpa till att baka peppakakor, och lite allt mojlig! whaa kan knappt fatta att det ar julafton i morgon!

1 kommentar:

  1. Oj,oj,oj! Vi som har slagit på stort och satt upp en ljusslinga på balkongen! Inga grannar kommer förbi för att titta på den!
    Hoppas ni får en fin jul��

    SvaraRadera